Breakfast burrito

Burrito med chorizo och frijoles. Servera gärna med majs och paprika sallad.


Portioner: 4     

Förberedelsetid: 15 minuter 

Tillagningstid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 1 msk olivolja 
  • 1 schalottenlök, finhackad 
  • 150 g chorizo, finhackad 
  • 10 körsbärstomater, delade i kvartar 
  • 2 röd chili, urkärnad och finhackad 
  • 3 nävar spenat 
  • 6 ägg, vispade 
  • 200 g kokta, stekta bönor (frijoles bönor) 
  • 4 klickar* Hellmann's Real Mayonnaise 
  • 4 medelstora vetetortillas 
  • 2 lime, skuren i klyftor 

Gör så här:

  1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna, tillsätt hackad schalottenlök och chorizo och stek på medelhög värme i 4-5 minuter tills schalottenlöken börjar få färg. 
  2. Tillsätt tomater, röd chili, spenat, ägg, frijoles bönor och majonnäs. Blanda väl och stek på medelvärme i 4-5 minuter, tills äggen har har blivit till en äggröra. 
  3. Häll upp äggröran på vetetortillas och rulla ihop dem. Servera med lime.
TOP