Kale salad

Fräsch grönkålssallad med pinjenötter och parmesanost.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 3 msk balsamvinäger 
  • 1 msk risvinäger 
  • 1 msk flytande honung 
  • 1 msk extra vergine olivolja 
  • 2 klickar * Hellmann's Real Mayonnaise 
  • 2 buntar grönkål, tunt skivad på tvären 
  • 15 g pinjenötter, lätt rostade 
  • 30 g parmesanost, hyvlad 


Gör så här:

  1. Blanda balsamvinäger, risvinäger, honung, olivolja och majonnäs i en skål och vispa väl till en dressing. 
  2. Lägg grönkålsbladen i en stor skål, häll på dressingen och blanda väl. 
  3. Strö över pinjenötter och toppa med hyvlad parmesan. 
TOP