Stuffing

Riktigt god stuffing till kalkonen på Thanksgiving


Portioner:  4 

Förberedelsetid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 4 klickar * Hellmann Real Majonnäs 
  • 1 msk smör, smält 
  • 1 msk Worcestershire sås 
  • 2 lökar, hackade 
  • 15 g salvia, hackad 
  • 225 g vattenkastanjer, avrunna och hackade 
  • 60 g hasselnötter, rostade och hackade 
  • 200 g korv med hög kötthalt 
  • 100 g färska brödsmulor 
  • ½ tsk färskriven muskot 
  • 2 ägg, vispade 

Gör så här: 


  1. Blanda majonnäs, smör, Worcestershire sås, lök, salvia, vattenkastanjer, hasselnötter, brödsmulor, korv, muskot och ägg ordentligt i en stor skål. 
  2. Använd för att fylla kött eller sprid ut fyllningen på en bakplåt och tillaga i ugn på 200 ° C, 180 ° C för varmluftsugn, i 30-35 minuter tills det är krispigt. 
TOP