Turkey burger

Kalkonburgare med chorizo. Servera gärna med Mojo-Rojo som dippsås.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 15 minuter 


Ingredienser:

  • 500 g kalkonfärs 
  • 100 g chorizo, finhackad 
  • 100 g färska brödsmulor 
  • ½ lök, mycket finhackad 
  • 2 msk färsk persilja, hackad 
  • 3 klickar * Hellmann's Real Mayonnaise 
  • 1 tsk paprikapulver 
  • 2 tsk fransk senap 
  • ½ tsk mald svartpeppar 
  • 1 msk olja 

Gör så här:

  1. Blanda kalkonfärs, chorizo, ströbröd, lök, persilja, majonnäs, paprikapulver, senap och svartpeppar i en stor skål. Forma 4 st färsbiffar av smeten. Kyl biffarna innan tillagning. 
  2. Värm oljan i en stekpanna, lägg i burgarna och stek i 8-10 minuter tills de är gyllenbruna och genomstekta, vänd emellanåt. 

TIPS:  Servera i ett briochebröd och med tranbärssås. 

TOP