Chimichurri hot dog

Het chorizo i bröd med topping på korriander, bladpersilja och chili.


Portioner:  4 

Förberedelsetid: 10 minuter 

Tillagningstid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 4 chorizo eller liknande korv du gillar 
  • 4 msk koriander, hackad 
  • 4 msk bladpersilja, hackad 
  • 2 msk oregano, hackad 
  • 60 ml olivolja 
  • 1 msk rödvinsvinäger 
  • 1 gul lök, finhackad 
  • 1 chilipeppar, finhackad 
  • ¾ tsk spiskummin, mald 
  • 4 korvbröd, värmda 
  • 4 klickar * Hellmann 's Real Mayonnaise 


Gör så här:

  1. Stek korvarna enligt instruktionerna på korvpaketet. 
  2. Gör Chimichurrisåsen genom att blanda koriander, persilja, oregano, olivolja, rödvinsvinäger, lök, chili och spiskummin i en liten skål. 
  3. Bre korvbröden med majonnäs. Lägg i korven och toppa med Chimichurrisås och en matsked guacamole vid servering. 

TIPS: Passar bra med pommes frites. Korvarna kan även grillas. 

TOP