Pulled pork hot dog

Het chorizo i bröd med pulled pork som topping. 

Portioner: 4 


Förberedelsetid: 10 minuter

Kylningstid: 4 timmar 

Tillagningstid: 10 minuter

Total tid: 4 timmar 20 minuter 


Ingredienser:

  • 2 rödlökar, tunt skivade 
  • 100 ml kokande vatten 
  • Juice från 2 lime 
  • 4 chorizo eller någon liknande korv du gillar 
  • 250 g pulled pork 
  • 1 msk rödvinsvinäger 
  • 1 msk ketchup 
  • 4 klickar * Hellmann's Real Mayonnaise 
  • 4 korvbröd, värmda 

Gör så här:

  1. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i rödlöken när vattnet är ljummet i 10 minuter. Ta upp rödlöken ur vattnet och sprid ut skivorna jämnt på botten av en stor skål, täck med limejuice. Täck skålen med ett lock och plastfolie och låt stå i kylskåp i 4 timmar. 
  2. Stek korven enligt instruktionerna på korvpaketet. 
  3. Tillsätt pulled pork, rödvinsvinäger och ketchup i samma stekpanna som korven och stek på medelvärme i 2-3 minuter, rör om väl. 
  4. Bre korvbröden med majonnäs. Lägg i korven och pulled pork. Toppa med den inlagda rödlöken som du låtit rinna av och servera med pommes frites. 

TIPS: Passar bra med pommes frites och lökringar. Korvarna kan även tillagas genom att grillas. 

TOP