Italian burger bang

Smakladdad burgare med en italiensk dressing gjord på Hellmann's majonnäs, oliver och örter.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 3 minuter 

Tillagningstid: 5 minuter

Total tid: 8 minuter 


Ingredienser:


Till burgarna: 

  • 500g mager köttfärs  
  • 1 ägg  
  • 1 liten rödlök  
  • 2 matskedar persilja  
  • 1 matsked timjan  
  • 1 tesked rosmarin  
  • Peppar  
  • 4 små ciabattabröd  
  • 70g ruccola  

  

Till den italienska majjon:  

  • 4 klickar* Hellmann’s Real Mayonnaise  
  • 2 matskedar färsk basilika  
  • 10 svarta oliver 


Gör så här:

  1. Hacka örterna och blanda ihop med köttfärsen i en stor skål. Dela upp färsen i fyra bollar och platta ut med handflatan. 
  2. Grilla burgarna i 3-4 minuter på varje sida. 
  3. Blanda samman majonnäs, hackade oliver och basilika under tiden. Smaka av med peppar. 

Servera burgarna i rostade ciabattabröd, med en sked italiensk majonnäs och garnera med ruccolan. 

Servera med en blandad sallad.

TOP