Swedish salmon sandwich

En fräsch macka med lax och gurka, gjord på polarbröd och toppad med Hellmann's majonnäs och senap


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 10 minuter 

Total tid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 8 polarbrödsskivor  
  • 2 klickar* Hellmann's Real Mayonnaise  
  • 4 skivor kallrökt lax  
  • 1 tesked engelsk senap  
  • 1 citron  
  • 1 liten gurka  
  • 1  knippe rädisor  
  • 4 salladsblad  
  • Peppar 


Gör så här:

  1. Skölj, skala och skär gurkan i längder. Skär några rädisor på längden. 
  2. Blanda majonnäsen med senap och bred på brödet. 
  3. Toppa 4 av polarbröden med sallad. 
  4. Lägg laxen över salladen och pressa över lite citron. Krydda med peppar. 
  5. Lägg 2 skivor gurka och 3 skivor rädisa på varje laxskiva. 
  6. Täck med bröden som är kvar. 

Servera med sallad och grönsaksstavar. 

Du kan också byta ut polarbröden mot tunnbröd eller minipita.

TOP