Steak baguette

Matig sandwich med biff och lök, ihop med en sås på Hellmann's majonnäs och senap.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 5 minuter 

Tillagningstid: 15 minuter

Total tid: 25 minuter 


Ingredienser:

  • 4 skivor utskuren biff (400 g)   
  • 4 klickar* Hellmann's Real Mayonnaise   
  • 1 lång baguett   
  • 1 liten påse ruccola   
  • 2 rödlökar   
  • 1 matsked engelsk senap   
  • 2 matskedar olivolja   
  • 2 matskedar balsamvinäger   
  • Peppar 

Gör så här:

  1. lägg köttet på en platt tallrik, pensla med en matsked av olivoljan och peppra. 
  2. Stek löken i resten av olivoljan i 5-8 minuter eller tills den börjar karamellisera. Addera balsamvinägern och värm på en minut till. 
  3. Blanda ihop senap och majonnäs i en liten skål. 
  4. Värm grillen eller en grillpanna. Tillaga biffarna 1-2 minuter på varje sida eller tills de är som du föredrar dem. 
  5. Skär biffarna i strimlor och dela upp mellan baguetten som du delat i 4 delar. Toppa med dressingen, rödlök och ruccola. Peppra lite till och servera. 

Servera med grönsaksstavar 

TOP