Tuna canapés

Läckra snittar med en smaskig röra på Hellmann’s majonnäs, tonfisk och pepparrot


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 10 minuter 

Tillagningstid: 5 minuter

Total tid: 15 minuter 


Ingredienser:

  • 2 burk tonfisk i vatten  
  • 2 dl Hellmann´s Real Mayonnaise  
  • 1/2 rödlök, finhackad  
  • 2 msk kapris  
  • 1 msk riven pepparrot på burk, tex Winborgs  
  • 1 msk finrivet citronskal  
  • 4 färsk blad mynta, strimlat  
  • nymald svartpeppar  
  • 2 msk Milda bordsmargarin  
  • krispsallad 
  • 12 skivor fullkornstoast 

Gör så här:

  1. Blanda tonfisk,  majonnäs, rödlök, kapris, pepparrot, citron och mynta till en röra, smaka av med peppar. 
  2. Bred Milda på 4 brödskivor, lägg på sallad och ½ dl röra. Lägg över resterande brödskivor och tryck till lätt med handen. Dela smörgåsarna i fyra delar. 
TOP