Caesar salad wih grilled chicken

En krispig klassisk caesarsallad, med en sås gjord på Hellmann’s Mayonnaise with a touch of garlic


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 20 minuter 

Tillagningstid: 10 minuter 

Total tid:  30 minuter 


Ingredienser:


Dressing  

  • 2 sardeller  
  • 1/2 dl riven parmesan  
  • 2 dl Hellmann´s Vitlöksmajonnäs (alt Hellmann's Real Mayonnaise blandat m färskpressad vitlök)  
  • Citronjuice  
  • Salt och svartpeppar  

Garnering  

  • ekologiskt kycklingbröst, strimlad  
  • Bacon, strimlad stekt  
  • Parmesan  
  • Krutonger (färdiga eller egna) 
  • Sallad 

Gör så här:

  1. Dela salladen i större bitar och skölj den noga i kallt vatten och låt rinna av i durkslag. 
  2. Mixa samman sardeller och parmesan till en gryning massa och rör ner majonnäsen, smaka av med citronjuice, salt och svartpeppar. 
  3. Vid servering lägg över sallaten i en bunke och vänd runt i dressingen och lägg i den strimlade kycklingen. Portionera upp i 4 djupa tallrikar. 
  4. Garnera med strimlad bacon, parmesan och krutonger. 
TOP