Red cabbage & apple coleslaw

En krispig sallad på rödkål och äpplen, ihop med en sås på Hellmann's majonnäs och yoghurt.


Portioner: 6 

Förberedelsetid: 6 minuter 

Total tid: 6 minuter 


Ingredienser

  • 1/2 litet huvud rödkål (400 g)  
  • 4 klickar* Hellmann's Real Mayonnaise  
  • 2 äpplen  
  • 1 tsk citronsaft  
  • 1/2 liten rödlök  
  • Persilja  
  • 2 matskedar naturell lättyoghurt  
  • Peppar 

Gör så här:

  1. Tärna äpplena och blanda med citronsaft. 
  2. Blanda ihop äpple, strimlad kål, lök och persilja i en stor skål. 
  3. Tillsätt majonnäs och yoghurt, smaka av med peppar. 
  4. Servera som tillbehör till grillat 
TOP