Thai fish cakes

Kryddiga fiskkakor som serveras med en krämig dipp på Hellmann's majonnäs och chilisås.


Portioner: 4 

Förberedelsetid:  15 minuter 

Tillagningstid: 15 minuter 

Total tid:  30 minuter 


Ingredienser:

  • 3 klickar* Hellmann’s Real Mayonnaise  
  • 2 teskedar thailändsk fisksås  
  • 2 teskedar chilisås  
  • 2 teskedar koriander  
  • 1 matsked olja  

Till såsen:  

  • 1 klick* Hellmann’s Real Mayonnaise  
  • 1 matsked soja  
  • 1 liten färsk chili  
  • 1 matsked färsk koriander 


Gör så här:

  1. Finhacka chilin och den färska koriandern. 
  2. För att göra dippen blandar du ihop alla ingredienser och låter blandningen stå medan du gör fiskkakorna. 
  3. När du ska göra fiskkakorna lägger du alla ingredienser i matberedare eller mixern och kör allt slätt. 
  4. Forma smeten till ungefär 12 kakor. 
  5. Hetta upp en matsked olja. Lägg i fiskkakorna och stek på medelhög värme i ca 15 minuter, tills de är gyllenbruna och genomstekta. 
  6. Servera varma med dippen och ett par salladsblad vid sidan om. 
TOP