Chicken nuggets

Kryddiga kycklingnuggets som täcks med Hellmann's majonnäs, chilisås och cornflakes.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 10 minuter 

Tillagningstid: 15 minuter 

Total tid:  25 minuter 


Ingredienser:

  • 500g kycklingfilé, skuren i 4x4cm tärningar  
  • 4 klickar* Hellmann’s Real Mayonnaise  
  • 50g cornflakes, smulade  
  • 50g ströbröd  
  • 2 matskedar sweet chilisås 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 210°C. 
  2. Skär kycklingfiléerna i 4x4cm stora tärningar. 
  3. Blanda majonnäsen och chilisåsen i en skål. 
  4. Täck kycklingtärningarna med blandningen. 
  5. Vänd kycklingen i krossade cornflakes och täck med ströbrödet. 
  6. Lägg på en plåt och tillaga i 15 minuter, tills de är genomstekta och gyllenbruna. 

Ett perfekt snacks ihop  med gurka och tomater. 

Vill du ha ännu mer smak? Låt kycklingen ligga 2 timmar i majonnäsblandningen. 

TOP