Fish cakes

Stekta fiskkakor med en majonnäsdipp med senapssmak.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 5 minuter 

Tillagningstid: 5 minuter 

Total tid: 10 minuter 


Ingredienser:

  • 400g torskfilé
  • 350g potatismos  
  • 1 klick* Hellmann's Real Mayonnaise  
  • 175g tillagad vit fisk  
  • 175g varmrökt lax  
  • 4 vårlökar  
  • 1 matsked persilja  
  • 1 matsked vetemjöl  
  • 1 matsked olja  

    Till senapsmajonnäsen  
  • 1 tesked grovkorning senap  
  • 3 klickar* Hellmann's Real Mayonnaise 

Gör så här: 

  1. Mixa potatis, fisk, vårlök, majonnäs och persilja. 
  2. Forma blandningen till bollar, platta till, vänd dem i mjölet och kryddorna och stek i oljan i 5 minuter (vänd efter halva tiden). 
  3. Blanda ihop senapen med majonnäsen och servera till fiskkakorna. 

Servera gärna med ett riktigt grovt bröd och en sallad. 

TOP