Creamy potato salad

En pepprig potatissallad till grillat och kallskuret, i en krämig sås med Hellmann’s majonnäs

Portioner: 6 
Förberedelsetid:: 20 minuter 
Tillagningstid: 25 minuter 
Total tid: 45 minuter 

Ingredienser:
  • 10 potatisar, skalad  
  • 1/2 dl strimlad purjolök  
  • 1/2 rödlök, strimlad  
  • 1/2 dl kapris  
  • citron, finrivet skal  
  • 2 msk dijonsenap (t.ex. Maille)  
  • 2 dl Hellmann´s Real Mayonnaise  
  • salt och svartpeppar  
  • gräslök 
Gör så här:
  1. Koka potatisen i lätt saltat vatten. Känn med sticka, mjuk så är den klar. Låt svalna något innan du skär den i mindre bitar. 
  2. Blanda ihop purjolök, rödlök, kapris, citronskal, senap och Hellmann´s majonnäs i en skål. Smaka av salt och svartpeppar. 
  3. Lägg i potatisen i skålen med dressingen, blanda runt, strö över gräslök.
TOP