Mustard and cheese filled sweet potatoes

Sötpotatisar fyllda med Hellmann's mayonnaise with a pinch of Mustard, ost och lök. Serverade med chipolatakorv.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 20 minuter 

Tillagningstid: 1 timma 

Total tid: 1 timmar 20 minuter 


Ingredienser:

  • 4 sötpotatisar  
  • 4 klickar* Hellmann’s Real Mayonnaise with a pinch of mustard  
  • 1  rödlök  
  • 100g  smakrik ost, 17 %  exempelvis Cheddar 
  • Peppar  
  • 8 chipolatakorvar (valfritt)  
  • 2 matskedar flytande honung (valfritt) 

Gör så här:

  1. Tänd grillen. Nagga sötpotatisarna med en gaffel och klä varje med folie. 
  2. Tillaga i grillen 30-40 minuter och vänd ofta. 
  3. Gör fyllningen genom att blanda rödlök, cheddar och majonnäs. Peppra efter smak. 
  4. Skär sötpotatisarna på mitten när de är klara och lägg i en ordentlig klick av fyllgningen i varje. 
  5. Om du serverar potatisen till chipolata eller liknande, värm då upp honungen tills den blir flytande och pensla över korvarna. 
  6. Grilla i 10-15 minuter. 

Servera med en grönsallad.



TOP