Spanish tortilla

Luftig omelett på Hellmann's majonnäs, stekt med gyllene potatis.


Portioner: 4 

Förberedelsetid: 10 minuter 

Tillagningstid: 30 minuter 

Total tid:  40 minuter 


Ingredienser:

  • 4 ägg  
  • 1 klick* Hellmann's Real Mayonnaise  
  • 2 potatisar  
  • 2 matskedar olivolja 


Gör så här:

  1. skiva potatisen smått och stek i lite olivolja. Lägg dem åtsidan på en tallrik när de är genomstekta. 
  2. Vispa ihop ägg och majonnäs i en skål. 
  3. Häll de stekta potatisarna i äggblandningen och rör om. 
  4. Häll tillbaka blandningen i stekpannan. Var försiktig tortillan inte fastnar och. När ena sidan är klar, vänd och stek även på andra sidan. Lägg upp på tallrik. 
  5. Räcker till två personer ihop med en sallad eller skär i tårtbitar och dela med familjen. 

Servera med en grönsallad.

TOP