Jonas Cramby's lobster tostadas

RECEPT JONAS CRAMBY   

HELLMANN’S THANGSGIVING 2013 


Portioner: 4


Ingredienser:

  • 1 spetspaprika 
  • 1 färsk chili 
  • 4 vitlöksklyftor 
  • 3 msk Hellmann’s majonnäs 
  • salt 
  • 1 hel kokt hummer 
  • 4 majstortillas 
  • Frityrolja 

Pico de gallo: 

  • 200 g körsbärstomater 
  • 1 silverlök 
  • 1/2 kruka koriander 
  • 1–2 färska chilis 
  • 2 msk pressad limejuice 
  • 1 tsk salt 

Gör så här:

  1. Rosta spetspaprikan och chilin tillsammans med den oskalade vitlöken i en maxad ugn. Skinnet ska vara nästan svart. Skala dem och mixa med majonnäs. Smaka av med salt och blanda med hummerköttet. 
  2. Gör en pico de gallo genom att dela tomaterna och ta ut kärnorna. Hacka dem sedan tillsammans med lök, koriander och chili, ju mindre bitar desto bättre. Pressa över lime och salta. 
  3. Fritera de fyra majstortilla, hela, och låt de rinna av på ett papper. Lägg på en sked salsa och lite hummerblandning på vardera och servera. 
TOP