The Crunch Chicken burger

En härligt knaprig kycklingburgare som serveras med limemajonnäs.


Portioner: 2


Ingredienser:

  • 2 kycklingbröst à 150 g 
  • Salt & peppar 
  • 2 ägg 
  • 100 g mjöl 
  • 200 g Panko ströbröd 
  • 50 g Milda Kockens Val


Romansallad 

  • 4 msk Hellmann’s majonnäs 
  • 1 lime 
  • 2 hamburgerbröd 


VALFRITT: 

  • 2 msk Hellmann’s American BBQ-sås


Gör så här:

  1. Dela kycklingbröstet och krydda med salt och peppar. 
  2. Vispa upp två ägg i en liten skål och ha i en nypa salt. 
  3. Vänd kycklingbrösten i mjöl, vänd dem sedan i äggen, och slutligen i ströbrödet. 
  4. Häll Milda Kockens Val i en stekpanna och lägg sedan ner de panerade kycklingbrösten. Stek långsamt på medelvärme tills de är gyllenbruna. 
  5. Blanda Hellmann‘s majonnäs med rivet limeskal, limejuice och salt. 
  6. Servera hamburgaren med limemajonnäsen och Hellmann’s American BBQ-sås. 
TOP