Tävlingen är nu avslutad!

Vinnarna är:


Pernilla Schwab, Solna

Paola Allergrini, Kumla

Linda-Mari Karlsson Näs, Grästorp


Grattis!


Vi älskar grillad mat och tycker att man alltid kan grilla oavsett väder. Vad tycker du och hur ser det ut när du grillar? Ta en bild på hur det ser ut när du grillar och var med och tävla om en terassvärmare.Tävlingen är enkel:


1. Lägg upp en bild på Instagram som visar ditt grillväder

2. Märk inlägget med #alltidgrillväder och #Slotts eller #Hellmanns


Vinnarna blir de som enligt juryn tagit de bästa och mest kreativa bilderna.Regler och villkor


1. Tävlingsperiod 06.04.2017–31.08.2017

2. Arrangör Unilever Sverige AB. Vid eventuella frågor kontakta Unilever Sverige AB, Konsumentkontakt, Box 1056, 17120 Solna, konsumentkontakt@unilever.com eller tel. 020 – 331033.

 

3. Denna pristävling är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Unilever Sverige ABs anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.

 

4. 1–3:e pris är en terrassvärmare, värde cirka 2.600 kr/st. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuella skatter och avgifter betalas av vinnarna. Unilever Sverige AB påtar sig inget garantiansvar för terrassvärmarna.

 

5. För att delta i pristävlingen måste du lägga upp en bild på Instagram som visar ditt grillväder och märka bilden med #alltidgrillväder och #Slotts eller #Hellmanns. Ditt konto på Instagram måste vara publikt. Du måste även kunna uppvisa kvitto på inköp av två valfria produkter inom Hellmann’s och/eller Slotts sortiment.

 

6. Vinnarna i pristävlingen utses av en jury 07.09.2017. Juryn kommer att välja de slutliga vinnarna grundat på de bilder som bäst visar glädjen i att grilla, oavsett väder. Juryn består av representanter från Hellmann’s och Slotts. Juryns beslut kan ej överklagas och behöver inte motiveras.

 

7. Du får bara bidra med en bild som du själv har fotat. Bilden får inte göra intrång på tredje persons rättigheter eller anses stötande eller vara olämplig på annat sätt.

 

8. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Unilever. Det innebär bl.a. att Unilever får använda bidraget utan begränsning i tid och på valfritt sätt och du avsäger dig i samband med detta alla ekonomiska anspråk på användningen av din bild.

 

9. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt för framtida marknadsföring. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter att publiceras. För hantering av personuppgifter gäller i övrigt Unilevers integritetspolicy.

10. Vinnarna underrättas via Instagram inom 10 arbetsdagar efter juryns beslut. Vinnarna kommer att publiceras på www.slotts.se och www.hellmanns.se

 

11. Genom att sända ditt tävlingsbidrag till den här pristävlingen accepterar du ovanstående regler och villkor.

 
TOP