Brisket Sandwich

En matig macka på oxbringa med grönsaker och Hellmann’s majonnäs och gula senap

4 port


Ingredienser: 


600g skivad oxbringa – färdigkokt i tunna skivor (så tunna som möjligt)

8 skivor surdegsbröd - grillat eller stekt


Tillbehör: 

Picklad rödlök

200g Hellmann’s Real Mayonnaise  

4 st salladsblad

4 stora saltgurkor skivade på längden 

2 st tomater skivade

Hellmann’s yellow mustard


Gör så här: 

  1. Sätt på en kastrull eller gryta med lite vatten eller buljongen som oxbringan låg i. Koka upp och lägg ner oxbringan i vätskan. Dra bort kastrullen från plattan och låt köttet bli varmt.
  2. Bred på majonnäsen på brödskivorna. Lägg sedan på sallad, tomat och oxbringa. 
  3. Toppa med den picklade rödlöken och saltgurkan och avsluta med att rippla över Hellmanns Yellow mustard. Lägg på sista brödskivan. 
  4. Servera gärna med pommes frites.
TOP