Crispy Chicken Wings with Yellow Mustard

Kryddiga kycklingvingar som är enkla att tillaga serveras med pommes och Hellmann’s gula senap

4 portioner


Ingredienser:

  • 2 kg kycklingvingar
  • 2 msk bakpulver
  • 2 msk Maizena majsstärkelse
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 1 msk salt


Tillbehör: 

  • Hellmann’s American Yellow Mustard

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 200°. Lägg bakplåtspapper på en plåt och placera ett ugnsgaller ovanför plåten.
  2. Blanda salt, kryddor, majsstärkelse och bakpulver i en stor fryspåse eller zip lock påse och lägg ner kycklingvingarna. Knyt ihop påsen och skaka tills allt är jämt fördelat.
  3. Ta ur kycklingvingarna och placera på gallret. Tillaga tills vingarna är gyllenbruna och krispiga, ca 45-60 min. Ta ut ur ugnen och låt stå i 5 min före servering.
  4. Servera kycklingvingarna med Hellmann’s Yellow Mustard och pommes frites.
TOP